Om oss

NorDesign AS er en norsk kvalitetsprodusent og leverandør av skilt i ulike størrelser og materialer. Vi har eksistert siden 1989, og holder til i Flekkefjord i Listerregionen.

Vårt største produkt og spesialitet er navneskilt som kan fås med logo, symboler eller personnavn, produsert i ulike farger, former og festeanretninger.

Vi i NorDesign AS streber etter å etterleve våre kunders behov og ønsker med fokus på god service, fleksibel levering og konkurransedyktige priser. Våre hovedmarkeder er hotell, storhusholdning og dagligvare/ detaljhandel, men et satsningsområde for oss fremover er også industrimarkedet.

Vi er stolte av å ha fått muligheten til å samarbeide med i en årrekke noen av Norges sterkeste merkevarer.  Vi er stolte over å kunne levere kvalitetsprodukter til våre kunder som McDonalds, SparKjøp, Steen & Strøm, Jernia, Nille, ISS Facility Service, SSP, Deli de Luca og JaFs m.fl.

Vi i NorDesign AS ønsker å utvikle oss i sammen med våre kunder, og ikke nøl med å ta kontakt for et uforpliktende tilbud eller en hyggelig prat.

Kontakt oss for et uforpliktende pristilbud eller besøk oss.

NorDesign AS
Drangeid 5
Postboks 171
N-4402 Flekkefjord
Orgnr: 950 952 741
post@nordesignas.no

Elin Vang
Daglig leder
Mob 915 60 947